Voorspellingen & wedtips

HIER LEES JE ALLES
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

in de spotlight

Onze voorbeschouwingen

Nottingham Forest

11.00

Gelijk

6.00

Manchester City

1.30

betcity bonussen & promoties
BETCITY SPINNER
Deze week elke dag gegarandeerd een gratis prijs!
21 JACKPOT
Speel gratis mee met 21 Jackpot en maak kans op €5.000!
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
DE HOOGSTE ODDS
Pak tot 25% extra winst op de topwedstrijden!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!

VOETBAL VOORSPELLINGEN & WEDTIPS

VOETBAL VOORSPELLINGEN

Club Wedtips, hét platform voor de voetballiefhebbers. Wekelijks staan er tientallen voetbal voorbeschouwingen en voetbal voorspellingen van heel veel wedstrijden voor je klaar. Champions League, Europa League, Conference League, Eredivisie, Premier League, Bundesliga, La Liga en nog veel meer competities. Dagelijks staan er meerdere voetbal en/of sportweddenschappen voor jou klaar. Wil je wedden op voetbal en ben je op zoek naar interessante voorspellingen van verschillende wedstrijden? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres!

COMPETITIES

Wekelijks staan er tientallen voorbeschouwingen op jou te wachten. Natuurlijk ligt hierbij vooral de focus op de top-6 grote competities: de Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Eredivisie en de Ligue 1. De Europese competities zijn ook bij ons terug te vinden: de Champions League, UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League. In de interlandweken stellen we voor jou de previews van onder meer het Nederlands elftal beschikbaar. Wij schromen ook niet om verschillende voetbalcompetities uit te lichten met verschillende voetbal voorspellingen. Natuurlijk komt ook de KNVB beker aan bod.

HOE ZIET ZO'N VOORSPELLING ERUIT?

Na een korte inleiding wordt de vorm van beide ploegen uitgebreid besproken. Wist de thuisploeg de laatste wedstrijden te winnen? En verkeren de bezoekers in een dramatische vorm? Dit zijn zeer belangrijke elementen om mee te nemen bij het plaatsen van een weddenschap. Vorm is namelijk cruciaal in het voetbal. Head to Head, een zeer belangrijk onderdeel in de voetballerij. Sommige ploegen liggen je simpelweg niet. Borussia Mönchengladbach is de laatste jaren de angstgegner van Bayern München, terwijl Ajax het in de Eredivisie jaren enorm lastig had met FC Utrecht. Het is belangrijk om deze kennis tot je te nemen, vóórdat je een bepaald type weddenschap plaatst. De odds worden vervolgens uitgelicht aan de hand van de vorm waarin beide ploegen verkeren. Aan welke kant ligt de value? Populaire type weddenschappen als Over/Under doelpunten en Beide Teams Scoren worden uiteraard ook meegenomen. De ranglijst wordt onder de loep genomen en aan beide kanten worden de belangrijkste spelers uitgelicht. Daarnaast worden de topscorers ook nog eens in het zonnetje gezet en wordt er gekeken of deze goalgetters beschikken over interessante quoteringen voor de aankomende wedstrijd. Vervolgens wordt er voor elke wedstrijd één wedtip uitgelicht. Hierover hebben de experts uitgebreid vergaderd en deze wordt vanzelfsprekend met jou gedeeld. Tot slot worden de selecties van beide clubs toegelicht én worden de opstellingen voorafgaand aan de wedstrijd toegevoegd.

WEDTIPS

De spelers zijn op zoek naar wedtips om te wedden op voetbal en wij hebben deze dan ook voor jullie klaar staan. Zoals hierboven werd aangegeven staat er bij elke voorbeschouwing ten minste één weddenschap voor jullie klaar. We gaan voor verschillende type weddenschappen: aantal doelpunten, winnaar en doelpuntenmakers. Met een korte onderbouwing delen we de beste odds met jou. Zulke analyses maakt BetCity uniek: er zijn maar weinig bookmakers die uitgebreide analyses van voetbalwedstrijden maken.

WIE MAAKT DEZE VOORSPELLINGEN?

Tegenwoordig heeft BetCity een flink aantal experts onder contract staan. Dagelijks zijn deze personen bezig met het klaarzetten van voorbeschouwingen. Deze experts beschikken over enorm veel kennis én maken gebruik van het internet en AI. Of het nou de Premier League, de KNVB beker of de Conference League is, wij staan voor jullie klaar. De vorm van ploegen, topscorers en de potentiële opstelling, alles wordt benoemd. Wij doen namelijk alles om jou van zoveel mogelijk kennis te voorzien. Zoals we altijd zeggen, kennis is macht. Het blijkt echter altijd een voetbal voorspelling. Wedstrijden kunnen raar lopen, denk aan een rode kaart of een ploeg die totaal zijn dag niet heeft. Het laatste nieuws wordt altijd meegenomen bij het schrijven van de voorspellingen. Ook maken wij gebruik van AI om onze voetbal voorspellingen uit te werken. Als extraatje hebben we voor jou een compleet overzicht van het EK 2024 gemaakt: het speelschema, speelsteden, poules, favorieten, topscorers en nog veel meer! Speel Slimmer bij BetCity. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+