back arrow

SPORT

VOETBAL

Search icon

Datum (nieuw - oud)

1
2
3

...

12
thumbnail

5 min leestijd

Win VIP-tickets voor de UEL-finale

Wil jij samen met een vriend(in) de finale van de UEFA Europa League bijwonen? Dat kan! BetCity geeft namelijk 8 VIP-tickets weg voor de finale in Ierland, Dublin. In dit artikel lees je meer over deze unieke actie!

5 min leestijd

thumbnail

7 min leestijd

Prijzengeld Champions League

Geloof het of niet, maar het prijzengeld in de Champions League bedraagt meer dan 2 miljard euro. Dit bedrag wordt verdeeld over de deelnemende teams. Vandaar de bijnaam van dit toernooi: 'miljoenenbal', tegenwoordig ook wel het 'miljardenbal'. In dit artikel op Club BetCity lees je alles over het prijzengeld in de Champions League.

7 min leestijd

thumbnail

7 min leestijd

De nieuwe opzet van de UEFA Champions League

Alle voetbalclubs dromen van deelname aan de UEFA Champions League. Het grote Europese toernooi voor clubs brengt tientallen miljoenen euro’s op, maar ook de eeuwige roem staat op het spel. Het miljardenbal loopt richting zijn ontknoping, maar toch zijn veel ogen al gericht op het volgende voetbalseizoen. Niet zo gek, want er gaat veel veranderen. De opzet van de Champions League gaat compleet transformeren.

7 min leestijd

thumbnail

10 min leestijd

Bekerfinale 2024: alles wat je moet weten

Dit weekend is het eindelijk zover: de KNVB Bekerfinale. Zondagavond 21 april 2024 neemt Feyenoord het in De Kuip op tegen NEC. Wie wint er in de thuisbasis van de Rotterdammers de 106ste editie van de KNVB Beker? Hier lees je alles omtrent de KNVB Bekerfinale 2024!

10 min leestijd

thumbnail

8 min leestijd

Topscorers Premier League

De jacht in de Premier League op de topscorerstitel nadert zijn ontknoping. Erling Haaland, Mohamed Salah, Darwin Núñez en Rasmus Højlund, aan topspitsen ontbreekt het absoluut niet in de Premier League. Wie gaat er in het seizoen 2023/24 met de topscorerstitel aan de haal?

8 min leestijd

thumbnail

8 min leestijd

Topscorer Eredivisie

De spanning in de Eredivisie in de strijd om de landstitel is al een tijdje verdwenen, maar de jacht op de topscorerstitel op het hoogste niveau van Nederland draait op volle toeren. Zowel Vangelis Pavlidis, Luuk de Jong als Santiago Giménez maakt nog altijd werk van deze eretitel. Wie wordt er dit seizoen de topscorer van de Eredivisie?

8 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Play-offs uitslagen: alle EK-deelnemers zijn bekend

De laatste deelnemers van het EK 2024 zijn bekend. In dit artikel lees je alles omtrent de finale uitslagen van de play-offs voor het Europees Kampioenschap in Duitsland.

5 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Nieuw bij BetCity: 21 Jackpot

Liefhebbers van het Sportsbook op BetCity, opgelet. Het is namelijk tijd voor de release van onze tweede 'free to play game'. Wekelijks maak je kans op de hoofdprijs van €5.000, en dat terwijl je gratis mee kan doen aan '21 Jackpot'.

3 min leestijd

thumbnail

8 min leestijd

Favorieten Champions League 2024

De UEFA Champions League is het absolute hoogtepunt van het clubvoetbal. Het miljardenbal is namelijk het podium om je in de kijker van het grote publiek te spelen. De halve finale van het seizoen 2023/24 is aangebroken en het is tijd om de balans op te maken. Wie zijn de favorieten voor de eindzege?

8 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Win EK VIP-tickets voor ons Oranje

We zijn er weer bij en dat is pri-hi-ma! Nog een paar maanden geduld en dan gaat het EK Voetbal 2024 in Duitsland van start. Wil jij er ook bij zijn? Dat kan, zo geven wij VIP-tickets weg voor ons Oranje op het Europees Kampioenschap!

3 min leestijd

thumbnail

10 min leestijd

Salarissen Eredivisie

In de voetbalwereld gaan enorme bedragen rond, zo ook in de Eredivisie. In dit artikel bespreken wij de salarissen van elke Eredivisieclub, inclusief enorme bedragen die spelers als Jordan Henderson, Steven Bergwijn en Hirving Lozano verdienen.

10 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Win VIP-tickets voor de UECL-finale

De ultieme voetbalbelevenis beleef je bij BetCity. Grijp nu je kans, want je maakt kans om de finale van de UEFA Europa Conference League bij te wonen. Liefst 6 VIP-tickets liggen voor het oprapen.

5 min leestijd

1
2
3

...

12