back arrow

SPORT

Wedstrijd van de Week: Real Madrid - FC Barcelona

Laatste update 19-04-2024

5 min leestijd

promotional image

Deze week speelt onze Wedstrijd van de Week zich af in Spanje: Real Madrid - FC Barcelona. Wie wint in Estadio Santiago Bernabéu de 258ste editie van El Clásico? Claim jouw €5 Free Bet en waag een gokje!

€5 Free Bet

Onze Wedstrijd van de Week speelt zich af in La Liga: Real Madrid - FC Barcelona. Stort minimaal €20 & ontvang een €5 Free Bet voor El Clásico!

Voorbeschouwing

Zowel Real Madrid als FC Barcelona heeft een veelbewogen week achter de rug. De Koninklijke bereikte afgelopen woensdag de halve finale van de UEFA Champions League, zo werd Manchester City over 2 duels na penalty's verslagen. FC Barcelona kreeg daarentegen een fikse domper te verwerken. De Catalanen wisten de heenwedstrijd in Parc des Princes tegen Paris Saint-Germain met 2-3 te winnen, maar ging in eigen huis keihard onderuit: 1-4. Naast Real Madrid en Paris Saint-Germain zien we Borussia Dortmund en Bayern München terug in de halve finale van het miljardenbal. Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen klaar hebben staan voor jou voor alle topwedstrijden? Zo ook voor Real Madrid - FC Barcelona.

Interessante odds

Een overwinning van Real Madrid op de aartsrivaal levert je 1.84 keer je inzet op. Op zowel een gelijkspel als een zege van FC Barcelona in de Spaanse hoofdstad staat een quotering van 4.10. FC Barcelona hoopt in Estadio Santiago Bernabéu op een resultaat, maar de laatste 2 edities van El Clásico werden door Real Madrid met overtuigende cijfers gewonnen: 4-1 en 1-2. Wat ons betreft zijn Los Blancos dan ook de terechte favoriet. Federico Valverde en Rodrygo zijn 2 spelers om in de gaten te houden. De Uruguayaan krijgt de laatste weken van Carlo Ancelotti een meer aanvallende rol en dit is terug te zien in zijn statistieken. De 25-jarige middenvelder schoot in 4 van de laatste 5 wedstrijden minimaal één keer op doel. Een herhaling van dit recept levert je 2.15 keer je inzet op. Rodrygo doet hier nog een schepje bovenop. De Braziliaan loste in zijn laatste 6 duels voor Real Madrid minimaal 2 doelpogingen tussen de palen. Verwacht jij minimaal één schot op doel van Rodrygo? Dat levert je 1.58 keer je inzet op. De defensie van FC Barcelona is gewaarschuwd.

Wedtip(s) Real Madrid - FC Barcelona

Wij hebben voor El Clásico een Bet Builder voor jou klaar staan: Real Madrid wint en Rodrygo & Valverde schieten op doel voor 4.50 keer je inzet.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!