Terug naar Home

Wedtips Game 6: Phoenix Suns - Denver Nuggets

Deze vrijdag zal Denver Nuggets (3-2) op bezoek gaan bij Phoenix Suns (2-3) in Wedstrijd 6 van de Western Conference Halve Finales. Na het veiligstellen van een 118-102 in de vijfde wedstrijd, hebben de Nuggets nu een 3-2 voorsprong in de serie terwijl ze naar het veld van Phoenix Suns afreizen. Denver Nuggets kunnen de glorie grijpen met een overwinning, maar Phoenix Suns hebben nog steeds een kans om de serie naar een Game 7 te brengen. Kunnen ze de verrassingswinst behalen, of is dit het einde van hun reis?

Phoenix Suns vs Denver Nuggets NBA Betting Odds

Tijdens de laatste 10 H2H heeft Phoenix Suns gemiddeld 109.2 punten per wedstrijd gescoord, terwijl Denver Nuggets gemiddeld 114.7 punten per wedstrijd heeft gescoord.

Kevin Durant had een indrukwekkende prestatie in de vorige wedstrijd, waarin hij in totaal 11 rebounds verzamelde, het meeste van alle Phoenix Suns spelers. Hij scoorde ook 26 punten, waarmee hij zichzelf een double-double bezorgde. Nikola Jokic gaf een ongelooflijke show van talent en finesse voor de Denver Nuggets. Hij behaalde een indrukwekkende triple-double met 29 punten, 13 rebounds en 12 assists.

BetCity biedt kansen voor het duel tussen het Phoenix Suns en het Denver Nuggets:

Phoenix Suns vs Denver Nuggets betting tips

Moneyline

Zet in op Phoenix Suns wint (1.61)

Ondanks het verlies van 118-102 tegen Denver Nuggets de vorige keer, wordt verwacht dat Phoenix Suns zich herpakt. De gastheren zijn de favorieten om te winnen met een moneyline van 1.61 voor een thuisoverwinning. Deze lage odds zijn waarschijnlijk te wijten aan hun winstreeks van 4 in het eigen stadion.

De Nuggets worden gezien als het zwakkere team met odds van 2.45. Hoewel ze hun laatste wedstrijd hebben gewonnen, hebben ze de laatste tijd moeite gehad om uit te spelen, waarbij ze 3 opeenvolgende uitwedstrijden hebben verloren.

Het spel op vrijdag is de perfecte plek om het goed te maken voor Phoenix Suns, die een boodschap willen sturen na hun verlies in de laatste wedstrijd tegen Denver Nuggets.

 

ATS

Ga voor de Phoenix Suns -3.5 (1.87) als je op zoek bent naar een veilige weddenschap.

De bookmakers staan aan de kant van het thuisteam bij de spread, maar niet met veel. De gastheren openen als de 3.5-puntenfavorieten. De Phoenix Suns hebben recentelijk 7 van de 10 wedstrijden in het eigen stadion tegen de Nuggets gewonnen, met een gemiddeld winstmarge van 13.4 punten in hun voordeel.

De Nuggets hebben 3 keer achter elkaar de spread niet ge-covered in uitwedstrijden.

Over/Under Points

Zet Total over 226.5 (1.91) in op het totaal.

De bookmakers hebben de totaallijn voor de Phoenix Suns-Denver Nuggets wedstrijd ingesteld op 226.5, wat 1.7 punten hoger is dan het gemiddelde aantal punten van de twee teams in hun laatste vijf ontmoetingen, wat 224.8 was.

De Suns zag de 'over' in 6 van hun laatste 7 thuiswedstrijden. In de laatste 5 thuiswedstrijden is het totaal meer dan 4 keer 'over' gegaan, met een gemiddelde van 242.2 punten per wedstrijd.

De Nuggets zagen de 'over' in 3 van de laatste 5 wedstrijden 5, met een gemiddelde van 234.6 punten per wedstrijd.