Terug naar Home

Wedtips Game 6: Los Angeles Lakers - Golden State Warriors

Op zaterdag speelt Golden State Warriors (2-3) tegen LA Lakers (3-2) in Game 6 van de Western Conference halve finales. De Golden State Warriors proberen een geweldige comeback te maken. Ze behaalden een 121-106 overwinning in Game 5, waardoor de voorsprong van LA Lakers werd verkleind tot 3-2 voor de op een na laatste wedstrijd. Ondanks hun recente nederlaag blijven LA Lakers één overwinning verwijderd van de glorie. Ze begroeten Golden State Warriors in hun arena met de bedoeling een einde te maken aan deze serie.

LA Lakers vs Golden State Warriors NBA Betting Odds

In de laatste 10 H2H, heeft LA Lakers gemiddeld 113.3 punten per wedstrijd gescoord, terwijl Golden State Warriors 112.1 punten heeft gescoord.

LeBron James stal de show in de vorige wedstrijd door 25 punten te scoren en 52.9% te schieten. De speler van LA Lakers maakte ook 3 van zijn driepunts-pogingen met een nauwkeurigheid van 42.9%.

Stephen Curry schitterde in het Chase Center met 8 assists en een puntentotaal van 27 voor de Warriors.

BetCity biedt kansen voor het duel tussen LA Lakers en Golden State Warriors:

LA Lakers vs Golden State Warriors betting tips

Moneyline

Neem LA Lakers wint (1.71).

Ondanks het verlies van 121-106 tegen Golden State Warriors de vorige keer, wordt verwacht dat LA Lakers zich herpakt. De gastheren zijn de favorieten om te winnen met een moneyline van 1.71 voor een thuisoverwinning. Deze lage odds zijn waarschijnlijk te wijten aan hun winstreeks van 8-wedstrijden in de Crypto.com Arena.

De Warriors hebben de laatste tijd uitzonderlijk goed gespeeld, met een 6-4 record in hun laatste 10 wedstrijden, versterkt door een overwinning van 121-106 tegen LA Lakers. Ondanks deze sterke reeks zijn ze op vrijdag de underdog aangezien de odds 2.20 zijn.

ATS

Neem LA Lakers -2.5 (1.91) aangezien dit de beste weddenschap is.

De bookmakers staan aan de kant van het thuisteam bij de spread, maar niet met veel. De gastheren openen als de 2.5-puntenfavorieten boven Golden State Warriors. De Lakers wonnen 7 van de laatste 10 wedstrijden tegen de Warriors in het eigen stadion, met een gemiddelde winstmarge van 13.0 punten.

In de Crypto.com Arena heeft LA Lakers 5 keer achter elkaar de spread ge-covered. In hun vorige 10 thuiswedstrijden, hebben de Lakers 6 keer de spread ge-covered.

Over/Under Points

Total over 221.0 (1.91) is onze keuze voor het totaal.

Het gemiddelde aantal punten behaald in de afgelopen 10 wedstrijden tussen LA Lakers en Golden State Warriors was 225.4 punten, en 224.4 punten in de laatste vijf wedstrijden in de Crypto.com Arena.

De totale lijn is ingesteld op 221.0. De Lakers en de Warriors gingen 'over' in 7 van de laatste 10 H2H. Wedden op 'over' op de totale markt levert odds van 1.91.