Terug naar Home

Wedtips Game 6 Miami Heat - New York Knicks

Op zaterdag speelt New York Knicks (2-3) tegen Miami Heat (3-2) in Game 6 van de Eastern Conference halve finales. De New York Knicks spelen alsof ze een van de weinige teams willen zijn die terugkomen van een 3-1 achterstand. Ze hebben Game 5 gewonnen met 112-103, waardoor hun achterstand op Miami Heat is teruggebracht tot 3-2. Ondanks hun recente verlies zijn Miami Heat nog steeds één overwinning verwijderd van de glorie. Ze verwelkomen New York Knicks in hun arena en zijn vastbesloten om deze wedstrijd voor eens en altijd te beslissen.

Miami Heat vs New York Knicks NBA Betting Odds

In hun laatste 10 wedstrijden scoorde de Heat gemiddeld 107.6 punten per wedstrijd, terwijl de Knicks gemiddeld 107.1 punten hebben gescoord.

In het meest recente duel schitterde Jimmy Butler met een allround vertoning. De speler van Miami Heat vulde het scorebord met 19 punten op 41.7% schieten. Hij verzamelde ook 7 rebounds en gaf 9 assists.

In tegenstelling tot dat, deelde Jalen Brunson 7 assists uit in het Madison Square Garden. Hij rondde de wedstrijd af door 38 punten te scoren voor de Knicks.

BetCity biedt kansen voor het duel tussen Miami Heat en New York Knicks:

Miami Heat & New York Knicks blessurenieuws

Victor Oladipo, Tyler Herro zijn beiden geblesseerd en kunnen niet spelen voor Miami Heat.

De Knicks hebben 3 geblesseerde spelers voor de komende wedstrijd in Evan Fournier, Jericho Sims, Immanuel Quickley.

Miami Heat vs New York Knicks betting tips

Moneyline

Neem Miami Heat wint (1.45).

Ondanks hun verlies van 112-103 tegen New York Knicks in hun laatste wedstrijd, zijn de Heat nog steeds favoriet om te winnen met 1.45 beschikbare odds. Dit komt waarschijnlijk door hun indrukwekkende winnende reeks van 5 wedstrijden in het eigen Kaseya Center.

Ondanks dat ze gezien worden als het zwakkere team met odds van 2.80, slaagde New York Knicks erin om een overwinning te behalen in hun laatste wedstrijd. Helaas hebben ze de laatste tijd moeite met uitwedstrijden, waarbij ze 2 opeenvolgende uitwedstrijden hebben verloren.

Het spel van zaterdag tegen de Knicks zou de perfecte setting moeten zijn voor de Heat om terug op het juiste spoor te komen. Ze komen misschien van een verlies, maar ze zijn nog steeds favoriet om met thuisvoordeel te winnen.

ATS

Neem Miami Heat -5.5 (1.91) aangezien dit de beste weddenschap is.

De Heat zijn de 5.5-punten favorieten boven de Knicks, waardoor ze de duidelijke matchfavorieten zijn. De Heat hebben 3 van hun laatste 5 thuiswedstrijden in deze serie gewonnen, met een gemiddeld winstmarge van 11.3 punten in hun voordeel.

De Heat hebben de laatste tijd indrukwekkende statistieken opgebouwd in point spread-weddenschappen. In hun laatste 5 thuiswedstrijden hebben ze de spread 5 keer gecoverd. In 4 van de laatste 5 wedstrijden heeft het New York Knicks niet de spread ge-covered.

Over/Under Points

Total over 208.5 (1.91) is onze keuze voor het totaal.

Op basis van hun head-to-head record lijken de Heat en de Knicks klaar voor een lage-scorende wedstrijd. Beide teams hebben in hun 10 meest recente wedstrijden niet veel punten geproduceerd. Ze scoorde gemiddeld 214.7 punten, inclusief 220.8 punten in de laatste vijf in het Kaseya Center.

De totale lijn is ingesteld op 208.5. De Heat en de Knicks gingen 'over' in 8 van hun laatste 10 H2H. Wedden op Over op de totale markt levert odds van 1.91.